Saznajte više o nama

Vjerujemo u razvoj

Specijalizirani smo za  trening zaposlenika, nadogradnju procesa tvrtke i pružanje konzultantskih usluga, a sve to zajedno radi na stvaranju glatkog i pojednostavljenog rada u vašoj tvrtki.

Koristimo svoje znanje i iskustvo kako bi našim klijentima prenijeli najbolje prakse koje dokazano daju rezultate.

Kako radimo?

Želimo i vjerujemo da svaka usluga koju pružamo tako i trening program mora biti prilagođen našim klijentima, njihovim specifičnostima i trenutnoj situaciji u organizaciji. Klijentima pristupamo individualno i adaptiramo programe i usluge vodeći računa o branši u kojoj radite, vašim potrebama i ciljevima.

Što radimo?

Izrađujemo i provodimo trening programe koji ciljano unaprijeđuju vještine zaposlenika, provodimo analize koje pomažu detektirati potencijal za napredak, pomažemo u optimizaciji poslovnih procesa, te pružamo savjetodavne usluge iz područja prodaje, organizacije i komunikacije.

Upoznajte naš tim

Arben Prekazi

Osnivač, poslovni trener i konzultant

Arben je nakon dugogodišnjeg rada u prodaji, svoju ekspertizu primjenio kao voditelj odjela za razvoj poslovnih vještina s naglaskom na prodajno-komunikacijske vještine.
Kroz svoj rad osmislio je i implementirao na desetke trening programa te održao preko 500 treninga za direktnu prodaju, call centre, digitalne kanale prodaje, retail industriju i financijsku industriju.
Zajedno sa svojim suradnicima, uz pomoć interdisciplinarnog pristupa, želi pomoći pojednicima i timovima da kvalitetnije komuniciraju, prodajnim timovima da povećaju produktivnost, a managerima i voditeljima da bolje upravljaju.

Matija Sekulić

Suradnik i stručnjak za upravljanje zaposlenicima

Matija je nakon završenog fakulteta elektronike i računarstva i vođenja prodajnih timova svoj poslovni put nastavio kao konzultant za ljudske resurse i danas se uspješno bavi implementacijom SAS rješenja za tvrtke s naglaskom na ljudske resurse.
Njegovo poznavanje dobrih praksa u upravljanju zaposlenicima i njegova stručnost u tehničkim rješenjima čine ga nezamjenjivim članom Arbiz tima.
Robert Čolić edukacije

Robert Čolić

Suradnik i trener poslovnih vještina

Robert je nakon završenog PMF-a u Zagrebu i rada u prodaji ušao u trenerske vode s fokusom na prodajne i komunikacijske vještine.
Svoje trenerske vještine dokazao je radeći u vodećim tvrtkama iz telekoma, autoindustrije, tehnološke i smart rješenja te farmaceutske industrije kao trener i voditelj odjela.
Sa svojim znanjem, iskustvom vođenja preko 500 treninga i svestranošću, ključna je figura u Arbiz timu.


Arbiz, Ante Šimac

Ante Šimac

Suradnik i trener za Excel

Ante je nakon završenog studija ekonomije u Splitu, godinama radio u vodećem internacionalnom retaileru.
Poslovni put ga je kasnije preko agencije za EU projekte gdje je radio na mnogobrojnim EU projektima doveo do vodeće funkcije u odjelu upravljanja kvalitetom izvedbe gdje je otkrio svoj talent za prenošenje kompleksnih znanja.
Do sada je pomogao preko 500 sudionika da efikasnije koriste Excel u svakodnevno radu.
Ante donosi ekspertizu, znanje i neposrednost da Excel svima učini lakšim i to ga čini vrijednim članom tima.

S kojim industrijama smo surađivali?

Telekomi

Retail industrija

Financijska industrija

CEI - elektornička industrija

Farmaceutska industrija

Auto industrija

Na koji način radimo?

Želimo i vjerujemo da svaka usluga koju pružamo tako i trening program mora biti prilagođen našim klijentima, njihovim specifičnostima i trenutnoj situaciji u organizaciji. Klijentima pristupamo individualno i adaptiramo programe vodeći računa o branši u kojoj radite, vašim potrebama i ciljevima.

Što radimo?

Izrađujemo i provodimo programe koji ciljano unaprijeđuju vještine zaposlenika, voditelja ili trenera. U treninzima se fokusiramo na najbolje prakse na tržištu koje dokazano daju optimalne rezultate. Svakom treningu pristupamo individualno i koristitimo primjere koji su specifični za branšu o kojoj se radi.

Tko su korisnici naših programa?

Naši korisnici dolaze iz različitih industrija kao što su retail industrija, telekomi ili financijski sektor. Svim našim korisnicima zajedničko je da imaju volju za unaprijeđenjem, rješavanjem izazova s kojima su okruženi i spremni su povećati produktivnost rada, neovisno radi li se o prodajnom odjelu, ljudskim potencijalima ili sustavima za upravljanje kvalitetom.

Zašto koristiti naše programe?

Naši programi stvaraju promjenu. Dobre poslovne prakse koji polaznici naših programa usvoje u kratkoročnoj perspektivi za pojedince znače rasti produktivnosti i do 60%. Srednjoročno, utječu na povećanje motivacije za rad i homogeniziranje tima, dok dugoročno podiže kvalitetu rada tima.

Gdje nas možete pronaći?

Smješteni smo u Zagrebu, no surađujemo s klijentima iz cijele Hrvatske.
Treninge održavamo uživo ili preko online alata. Treninzi uživo se održavaju inhouse (kod vas) ili na našim lokacijama u vama najbližem mjestu.

Spremni za suradnju?