Trening programi

Trening koji daje rezultate

Razvoj vještina zaposlenika igra ključnu ulogu u podizanju produktivnosti rada i sveukupnom zadovoljstvu na radnom mjestu.
Nadalje, ulaganje u razvoj vještina potiče angažman zaposlenika, zadovoljstvo poslom i lojalnost, jer pokazuje predanost njihovom profesionalnom rastu i dobrobiti.
U konačnici, na visoko konkurentnom tržištu i uz  nedostatak radne snage na tržištu, tvrtke koje njeguju razvoj vještina svojih zaposlenika stječu stratešku prednost nad svojim konkurentima.

Naši interaktivni trening programi kreirani su da budu učinkoviti i primjenjivi. 
Važno nam je da sudionici treninga vještine, alate i dobre prakse koje demonstriramo kroz trening nastave koristiti u svakodnevnom poslu pa stoga  koristimo praktične alate i realne primjere iz poslovnog okruženja.

Istražite trening programe

550e03a2-5dbd-4f9f-93d7-2efd469adaee

Prodaja i izgradnja odnosa

Izgradnja kvalitetnog odnosa s našim klijentima i kupcima je konačna potvrda da naš proizvod ili usluga imaju smisla.
Kako potencijalnog klijenta učiniti našim klijentom, kako od našeg klijenta  stvoriti lojalnog klijenta, te kako se nositi s reklamacijama, su vještine koje svi koji rade s klijentima koriste svakodnevno.
S ovim radionicama, usavršit ćete postojeće vještine i usvojiti nova znanja i alate za ostvarenje dugoročnog i kvalitetnog odnosa s vašim klijentima.

90d2a5ba-ab21-4b47-a25c-6526d5b2c5c2

Timska suradnja

Razvijanje kompetencija i vještina pojedinaca u timu je ključno za postizanje uspjeha. Razvijanjem kompetencija osigurava se rast produktivnosti rada, smanjuje komunikacijske šumove i sveukupno utječe na kvalitetniju radnu atmosferu. Naši stručni trening programi pomoći će vašem timu da savlada vještine kvalitetne suradnje s kolegama i drugim odjelima, te nauče kako maksimalno iskoristiti svoju produktivnost.
Kao posljedica toga, vaš tim će biti motiviraniji za rad i postići izvanredne rezultate.

0f81d493-afd9-47e0-9344-a0effac041e6

Train the trainer

Prenošenje znanja i vještina je naš posao.
Naše radionice za trenere su dizajnirane na način da maksimiziraju angažman sudionika koristeći sve alate i vještine koje i mi sami koristimo na našim treninzima, te će tako vaš trenerski tim dobiti novu dimenziju koja će im pomoći da efektivno prenesu znanje i vještine svojim polaznicima.

59a803ac-0de2-4f09-81b1-8767ec2ce61c

Voditeljske vještine

Kvalitetno upravljanje timom je nužno za ostvarenje poslovnih ciljeva. Funkcionalan tim je onaj tim kojeg krasi zajedništvo, želja za razvojem i visok stupanj motivacije.
Za postizanje takvog tima voditelj tima mora ovladati alatima s kojima neće biti samo voditelj tima nego njihov leader.
Naši treninzi voditelje pretvaraju u leadere.

Istražite najbolji model treninga

Model treninga je važan pri planiranju razvoja vještina zaposlenika.
Odlučite se za jedan ili kombinirajte više modela, ovisno o vašim preferencijama.

Profast

Zbog dinamike posla ili zbog svakodnevnog rada s klijentima, nemate luksuz izdvojiti cijeli dan za trening zaposlenika?

PROfast model treninga vam omogućuje da zaposlenicima osigurate profesionalni razvoj unutar dijela radnog vremena bez potrebom za izostajanjem s radnog mjesta

Prooptimum

Želite odmaknuti tim iz svakodnevnog radnog okruženja kako bi se u potpunosti fokusirali na razvoj vještina?


PROoptimum model je cjelodnevni trening koji će vašim zaposlenicima omogućiti da se u potpunosti fokusiraju na razvoj, te uvježbavanje stečenih vještina

Progrowth

Razvijate tim ili imate novog voditelja? Želite dugoročni plan i podršku koji će vam osigurati kvalitetu i produktivnost prema definiranim standardima?

Onda je PROgrowth model kojeg tražite. PROgrowth je dugoročni model za razvoj zaposlenika koji kombinira treninge, mentoring i podršku razvoja zaposlenika uz kontinuiranu analizu napretka