Uvjeti korištenja

 

Dobrodošli na našu web stranicu. Arbiz, obrt za poduku, savjetodavne i ostale usluge , vl. Arben Prekazi, Ulica Ivice Drmića 14, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Arbiz) je vlasnik ove web stranice.
Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, suglasni ste da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta i uvjeta korištenja, koji zajedno s našim pravilima o privatnosti uređuju naš odnos s vama u vezi s ovom web stranicom. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta i odredbi, nemojte koristiti našu web stranicu.

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:

 1. Sadržaj stranica ove web stranice služi samo za vaše opće informacije i korištenje. Podložno je promjenama bez prethodne najave.
 2. Niti mi niti bilo koje treće strane ne daju nikakva jamstva ili garancije u pogledu točnosti, pravodobnosti, izvedbe, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala koji se nalaze ili nude na ovoj web stranici za bilo koju posebnu svrhu. Prihvaćate da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške te izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
 3. Vaše korištenje bilo kojih informacija ili materijala na ovoj web stranici u potpunosti je na vlastitu odgovornost, za što mi nećemo biti odgovorni. Vaša je vlastita odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice ispunjavaju vaše posebne zahtjeve.
 4. Ova web stranica sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili je licenciran za nas. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na dizajn, raspored, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima, koja čini dio ovih uvjeta i odredbi.
 5. Svi zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web stranici, koji nisu vlasništvo ili licenca operatera, priznati su na web stranici.
 6. Neovlašteno korištenje ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili biti kazneno djelo.
 7. S vremena na vrijeme, ovo web mjesto također može sadržavati poveznice na druge web stranice. Ovi linkovi su dani kako bi vam olakšali pružanje dodatnih informacija. Oni ne znače da podržavamo web stranicu(e). Ne snosimo nikakvu odgovornost za sadržaj povezanih web stranica.
 8. Vaše korištenje ove web stranice i svaki spor koji proizlazi iz takve upotrebe web stranice podliježe zakonima  Republike Hrvatske.

Pristupom ili korištenjem naše web stranice, slažete se s ovim uvjetima i odredbama. Važno je da pročitate i razumijete ove uvjete i odredbe prije korištenja naše web stranice. Ako se ne slažete s ovim uvjetima i odredbama, ne biste trebali pristupati niti koristiti našu web stranicu.

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Sve promjene stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Vaše daljnje korištenje web stranice nakon bilo kakvih takvih promjena predstavlja prihvaćanje novih uvjeta i odredbi.

Zahvaljujemo što ste posjetili našu web stranicu i nadamo se da će vam biti informativna i ugodna za korištenje.

Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje postavki pregledavanja. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom kolačića.

Prikupljanje i korištenje informacija

 

Na našoj web stranici vašu privatnost shvaćamo ozbiljno. Predani smo zaštiti osobnih podataka koje nam dajete i osiguravanju njihove povjerljivosti. Ova Pravila o privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke kada posjetite našu web stranicu.

Koje podatke prikupljamo?

 

Kada posjetite našu web stranicu, možemo prikupiti određene informacije o vama. Ovo uključuje:

 • Vaše ime,prezime i podaci za kontakt, kao što su adresa e-pošte i broj telefona, kada ispunite obrazac za kontakt ili se pretplatite na naš bilten.
 • Demografski podaci, poput vaše dobi, spola i lokacije, koji nam pomažu razumjeti našu publiku i prilagoditi naš sadržaj kako bismo bolje zadovoljili njihove potrebe.
 • Informacije o vašem ponašanju u pregledavanju na našoj web stranici, kao što su stranice koje posjećujete, poveznice koje kliknete i vrijeme koje provodite na svakoj stranici. To nam pomaže poboljšati našu web stranicu i pružiti bolje korisničko iskustvo.
 • Sve druge informacije koje odlučite dobrovoljno nam dati, poput povratnih informacija ili komentara.

Kako koristimo vaše podatke?

 

Podatke koje prikupljamo od vas možemo koristiti u razne svrhe, uključujući:

 • Poboljšanje naše web stranice i njezinog sadržaja kako bismo bolje služili našoj publici.
 • Slanje vam promotivne e-pošte, biltena ili drugih komunikacija o našim proizvodima, uslugama ili posebnim ponudama.
 • Odgovaranje na vaše upite ili zahtjeve za informacijama.
 • Provođenje istraživanja tržišta i analiza ponašanja korisnika radi razumijevanja trendova i preferencija.
 • Prilagodba vašeg online iskustva na temelju vaših interesa i preferencija.
 • Zaštita sigurnosti i integriteta naše web stranice i sprječavanje prijevare ili drugih nezakonitih aktivnosti.

Kako štitimo vaše podatke?

 

Proveli smo različite sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja ili otkrivanja. Ove mjere uključuju:

 • Osigurajte pohranu podataka i enkripciju kako biste zaštitili svoje podatke.
 • Redovito praćenje i testiranje naših sustava kako bismo identificirali i riješili sve ranjivosti.
 • Stroge kontrole pristupa kako bi se osiguralo da samo ovlašteno osoblje može pristupiti vašim podacima.
 • Obuka naših zaposlenika o najboljim praksama zaštite podataka i privatnosti.

Iako poduzimamo razumne mjere opreza kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, nijedna metoda prijenosa putem interneta ili elektroničke pohrane nije potpuno sigurna. Stoga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Veze i usluge trećih strana

 

Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u našem vlasništvu ili pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za prakse privatnosti ili sadržaj ovih stranica trećih strana. Potičemo vas da pregledate pravila o privatnosti svih web stranica trećih strana koje posjećujete.

Dodatno, možemo koristiti usluge trećih strana, kao što su analitički alati ili oglašivačke mreže, za prikupljanje i analizu informacija o vašem korištenju naše web stranice. Ove usluge trećih strana mogu koristiti kolačiće ili druge tehnologije praćenja za prikupljanje informacija o vašem ponašanju prilikom pregledavanja . Više informacija o tome kako prikupljaju, koriste i štite vaše podatke potražite u njihovim odgovarajućim pravilima o privatnosti.

Promjene ove Politike privatnosti

 

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku privatnosti kako bismo odražavali promjene u našim praksama ili pravnim obvezama. Obavijestit ćemo vas o svim značajnim promjenama objavljivanjem istaknute obavijesti na našoj web stranici ili slanjem e-pošte. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili informirani o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom Politikom privatnosti ili našim postupcima s podacima, obratite nam se putem informacija navedenih na našoj web stranici.

Važno je napomenuti da su informacije i materijali navedeni na ovoj web stranici samo u opće informativne svrhe. Iako nastojimo osigurati točnost i pravovremenost sadržaja, ne možemo jamčiti da je uvijek ažuran ili bez grešaka.

Nadalje, rad ove web stranice može biti podložan povremenim tehničkim problemima ili prekidima. Dajemo sve od sebe da sve smetnje svedemo na najmanju moguću mjeru, ali ne možemo jamčiti nesmetan pristup web stranici u svakom trenutku.

Potpunost i prikladnost informacija i materijala koji se nalaze na ovoj web stranici također su subjektivni i mogu varirati ovisno o individualnim potrebama i preferencijama. Pružamo širok raspon sadržaja kako bismo zadovoljili različite interese i svrhe, ali na kraju je na korisnicima da odrede prikladnost informacija za njihove specifične potrebe.

Željeli bismo naglasiti da informacije i materijali na ovoj web stranici nisu namijenjeni za korištenje kao profesionalni savjet. Iako nastojimo pružiti točne i pouzdane informacije, uvijek se preporučuje konzultirati se s kvalificiranim profesionalcima ili stručnjacima u odgovarajućim područjima za konkretne savjete ili smjernice.

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu proizašao iz korištenja ove web stranice. Korisnici su odgovorni koristiti informacije i materijale na ovoj web stranici na vlastitu odgovornost.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja, izgleda i dostupnosti ove web stranice bez prethodne najave. Također možemo ažurirati ili izmijeniti informacije i materijale koji se nalaze na ovoj web stranici s vremena na vrijeme kako bismo osigurali točnost i relevantnost.

Korištenjem ove web stranice, potvrđujete i prihvaćate inherentna ograničenja i rizike povezane s korištenjem online platformi. Iako nastojimo pružiti sigurno i korisničko iskustvo, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših osobnih podataka ili povjerljivost bilo koje komunikacije koja se odvija putem ove web stranice.

Preporučljivo je pregledati politiku privatnosti i uvjete korištenja ove web stranice kako biste razumjeli kako se vaši osobni podaci mogu prikupljati, pohranjivati i koristiti.

Vaše korištenje bilo kojih informacija ili materijala na ovoj web stranici u potpunosti je na vlastitu odgovornost, za što mi nećemo biti odgovorni. Vaša je vlastita odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice ispunjavaju vaše posebne zahtjeve.

 

Ova web stranica sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili je licenciran za nas. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na dizajn, raspored, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima, koja čini dio ovih uvjeta i odredbi.

Važno je napomenuti da je priznanje zaštitnih znakova na ovoj web stranici dokaz naše predanosti poštivanju prava intelektualnog vlasništva. Razumijemo i cijenimo vrijednost zaštitnih znakova i njihov značaj u razlikovanju proizvoda ili usluga različitih subjekata. Stoga su svi zaštitni znakovi koji se koriste na ovoj web stranici, a koji ne pripadaju nama ili nam nisu licencirani, propisno priznati i pripisani njihovim zakonitim vlasnicima.

Nadalje, želimo naglasiti da je neovlašteno korištenje ove web stranice strogo zabranjeno. Poduzeli smo opsežne mjere za zaštitu sadržaja, dizajna i funkcionalnosti ove web stranice, a svako kršenje ovih prava može rezultirati zakonskim posljedicama. Pristupom i korištenjem ove web stranice korisnici su suglasni pridržavati se uvjeta i odredbi navedenih u našim Uvjetima korištenja.

U slučaju neovlaštenog korištenja, pogođena strana može imati pravo tražiti naknadu štete. To može uključivati financijsku naknadu za sve gubitke nastale kao rezultat neovlaštenog korištenja, kao i sve dodatne troškove povezane s pravnim postupcima. Važno je razumjeti da neovlašteno korištenje web stranice može imati ozbiljne implikacije, kako s građanskog tako i s kaznenog stajališta.

Iz građanske perspektive, pogođena strana može podnijeti zahtjev za naknadu štete kako bi tražila naknadu za bilo kakvu štetu prouzročenu neovlaštenom uporabom. To može uključivati financijske gubitke, narušavanje ugleda i druge povezane troškove. Iznos tražene odštete ovisit će o različitim čimbenicima, kao što je opseg neovlaštene uporabe, učinak koji je imala na pogođenu stranu i sve olakotne okolnosti.

Osim toga, neovlašteno korištenje web stranice također se može smatrati kaznenim djelom u određenim jurisdikcijama. Ovisno o prirodi i ozbiljnosti neovlaštene uporabe, može biti predmetom kaznenog progona. To može rezultirati kaznama kao što su novčane kazne, zatvor ili oboje.

Stoga je ključno da korisnici razumiju implikacije neovlaštenog korištenja i da se pridržavaju svih primjenjivih zakona i propisa. Poštivanjem prava intelektualnog vlasništva drugih i dobivanjem odgovarajućeg ovlaštenja, korisnici mogu izbjeći potencijalne pravne probleme i pridonijeti poštenom i etičkom mrežnom okruženju.

Uz pružanje poveznica na druge web stranice, također nastojimo osigurati da je sadržaj na našoj web stranici točan i ažuran. Međutim, ne možemo jamčiti potpunost ili točnost navedenih informacija. Stoga je važno da korisnici samostalno provjere bilo koju informaciju prije nego što se na nju oslone.

Nadalje, želimo naglasiti da uključivanje bilo kakvih vanjskih poveznica ne mora nužno značiti podršku ili odobrenje povezanih web stranica. Ove su veze dane isključivo radi praktičnosti naših korisnika i nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih stranica. Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale kao rezultat pristupa ili korištenja ovih povezanih web stranica.

Važno je napomenuti da iako nastojimo pružiti sigurno i zaštićeno iskustvo pregledavanja, ne možemo jamčiti sigurnost naše web stranice ili povezanih web stranica. Korisnici bi trebali biti oprezni i poduzeti potrebne mjere opreza, kao što je korištenje ažuriranog antivirusnog softvera i izbjegavanje klikanja na sumnjive poveznice ili preuzimanja nepoznatih datoteka.

Korištenjem naše web stranice, slažete se da ćete nas obeštetiti i osloboditi nas od bilo kakvih potraživanja, štete ili gubitaka proizašlih iz vaše upotrebe web stranice ili bilo koje povezane web stranice. Nismo odgovorni ni za kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili kaznenu štetu koja može proizaći iz vašeg korištenja naše web stranice ili bilo koje povezane web stranice.

Konačno, važno je razumjeti da se zakoni koji reguliraju korištenje naše web stranice mogu razlikovati ovisno o vašoj lokaciji. Pristupom i korištenjem naše web stranice, suglasni ste da će svi sporovi ili pravne radnje proizašle iz vašeg korištenja web stranice biti regulirani zakonima Republike Hrvatske. Svi pravni postupci vodit će se pred odgovarajućim sudovima Republike Hrvatske, a vi pristajete na nadležnost takvih sudova.

Pravila o autorskim pravima

 

Sav sadržaj stranica www.arbiz-consulting.com  i njezin sadržaj vlasništvo je tvrtke Arbiz, obrt za poduku, savjetovanje i ostale usluge, vl. Arben Prekazi, Ivice Drmića 14, 10000 Zagreb, OIB: 60682018223 ili njihovih dobavljača ili proizvođača te je kao takav zaštićen međunarodnim zakonima i zakonima Republike Hrvatske.

Zabranjena je bilo kakva redistribucija ili reprodukcija dijela ili cijelog sadržaja u bilo kojem obliku osim sljedećeg:

 • Možete ispisati ili preuzeti na lokalni tvrdi disk izvatke samo za svoju osobnu i nekomercijalnu upotrebu.
 • Možete kopirati sadržaj pojedinim trećim stranama za njihovu osobnu upotrebu, ali samo ako priznate web mjesto kao izvor materijala.

Ne smijete, osim uz naše izričito pismeno dopuštenje, distribuirati ili komercijalno iskorištavati sadržaj. Niti ga smijete prenositi ili pohranjivati na bilo kojoj drugoj web stranici ili drugom obliku elektroničkog sustava za pronalaženje.

Naša politika autorskih prava osmišljena je kako bi zaštitila intelektualno vlasništvo naše tvrtke i osigurala da se sadržaj koji smo stvorili koristi na odgovarajući način. Uložili smo značajno vrijeme i resurse u kreiranje sadržaja na ovoj web stranici te je važno da se isti ne koriste bez odgovarajućeg ovlaštenja.

Zabranom redistribucije ili reprodukcije našeg sadržaja nastojimo spriječiti neovlaštenu upotrebu koja bi mogla povrijediti naša prava kao kreatora. To uključuje kopiranje, reprodukciju ili distribuciju sadržaja u bilo kojem obliku bez našeg izričitog pismenog dopuštenja.

Međutim, prepoznajemo važnost osobne upotrebe i dijeljenja informacija. Stoga dopuštamo pojedincima ispis ili preuzimanje izvadaka našeg sadržaja za njihovu osobnu i nekomercijalnu upotrebu. To znači da možete spremiti kopiju našeg sadržaja na svoj lokalni tvrdi disk ili ga ispisati za svoju osobnu referencu.

Osim toga, razumijemo da pojedinci možda žele podijeliti naš sadržaj s drugima. U takvim slučajevima dopuštamo kopiranje našeg sadržaja pojedinim trećim stranama za njihovu osobnu upotrebu. Međutim, ključno je da našu web stranicu navedete kao izvor materijala kada ga dijelite s drugima.

Važno je napomenuti da je svako komercijalno iskorištavanje našeg sadržaja strogo zabranjeno bez našeg izričitog pismenog dopuštenja. To znači da ne možete distribuirati naš sadržaj u komercijalne svrhe ili ga koristiti za stvaranje prihoda bez dobivanja potrebnog odobrenja od nas.

Kako bismo dodatno zaštitili svoje intelektualno vlasništvo, također zabranjujemo prijenos ili pohranjivanje našeg sadržaja na bilo kojoj drugoj web stranici ili sustavu elektroničkog pretraživanja. To osigurava da se naš sadržaj ne koristi na drugim platformama bez našeg pristanka.

Ozbiljno shvaćamo kršenje autorskih prava i poduzet ćemo odgovarajuće pravne mjere protiv pojedinaca ili subjekata za koje se utvrdi da krše naša pravila o autorskim pravima. Potičemo korisnike da prijave sve slučajeve kršenja autorskih prava na koje naiđu kako bismo nam pomogli u održavanju integriteta našeg sadržaja.

Pristupom i korištenjem naše web stranice, suglasni ste poštivati našu politiku autorskih prava. Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ove politike u bilo kojem trenutku, stoga vas potičemo da je povremeno pregledate radi eventualnih promjena.