Prodaja i izgradnja odnosa

Prodaja i izgradnja odnosa

Izgradnja prodajnih vještina je u bliskoj vezi s izgradnjom dugoročnog odnosa s našim klijentima.
Kroz naše treninge usavršit ćete prodajne vještine, te dodatno ojačati vještine koje će vam pomoći da izgradite dugoročni odnos s vašim klijentom.

Prodajno-komunikacijski treninzi

Prodajne vještine i tehnike

Svatko tko je radio u prodaji zna da se sve može prodati – jednom. Za kontinuirano ostvarivanje prodajnih ciljeva važno je usavršavati vještine prodaje i nadograđivati tehnike.
Naši treninzi se baziraju na praktičnim rješenjima i prokušanim tehnikama prodaje koji će vam omogućiti veću konverziju kupnje i konačno, povećanje prihoda.

2883d1f3-3981-4279-a789-9686c5514af2

Pregovaračke vještine i strategije

Pregovaranje nije bauk. Istina je da je pregovaranje u današnjem poslovnom okruženju nužnost za brojne managere, voditelje, ali i zaposlenike. Postići dogovor između strana koje imaju suprotna stajališta ili interese nije uvijek jednostavan proces.
Naši treninzi će vam omogućiti da steknete nove i ojačate postojeću bazu klijenata.

Rad s "teškim" klijentima

“Teški”, odnosno zahtjevni klijenti za svakoga predstavljaju izazov. Rad u prodaji nam garantira da se svakodnevno susretnemo s nekolicinom “teških” klijenata i oni nam mogu smanjiti motivaciju za rad. Statistički, minimalno 45 % svih klijenata percipiramo “teškima”.
Kroz naše treninge, ovladat ćete tehnikama za rad s “teškim” klijentima i shvatiti zašto su nam “teški”.

dcd7aa11-8828-4232-a8a2-5800c6e05a6e

Customer relationship

Kvalitetan i dugoročan odnos s klijentima je težnja svakog poduzeća. Kako bi klijenti bili zadovoljni s našim proizvodima i uslugama, važno je njegovati odnos s klijentom. Odnos se teško gradi, no vrlo lako uruši. Naši treninzi pomoći će vam da unaprijedite odnos s klijentima i na taj način spriječite nepotrebni gubitak klijenta. 

Niste sigurni što odabrati?